Bingo Funky Print van Lana Grossa - 50 g - 80 m

€5,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (47)

"Bingo !" zoals in "Bingo boenk erop !": een klassiek garen van pure, extra fijne merino wol, wasbaar in de machine. Een oerdegelijke basisdraad van onberispelijke kwaliteit.

 

De Funky Print versie biedt een vrolijke kleurenmix, denk "chiné", geen kleurverloop.  U kan er volledige stukken in maken maar de Funky Print leent zich ook uitstekend voor sjaals of als accentdraad om te combineren met egale kleuren van de Bingo of de Bingo Mélange in bijvoorbeeld boorden en kragen, om streepjes of tekeningen toe te voegen.

 

Naalddikte: 4,50 mm - 5,50 mm.

Per stuk van: 50 g / 80 mm.

Samenstelling: 100% fijne merino wol - dit is ofwel de wol van het lam ofwel wol die nog nooit eerder verwerkt geweest is.

Aantal bollen voor een damestrui met lange mouwen in maat 38/40: Lana Grossa adviseert 12 bollen maar we weten ondertussen uit ervaring van eerder 14 bollen te nemen.

Wasvoorschriften.  Verluchten is beter dan wassen: hang uw werkstuk buiten bij dauw/vorst of in uw badkamer tijdens douchen/baden.  Indien toch wassen dan kan dat in de wasmachine en droogkast maar spring zuinig om met zeep en gebruik NOOIT wasverzachter !  Kijk uit met de samengestelde pods: deze bevatten wasverzachter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen