Bingo - 80 m - 50 g

€5,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (31)

"Bingo !" zoals in "Bingo boenk erop !".  Klassieker van pure, extra fijne merino wol, wasbaar in de machine. Een oerdegelijke basisdraad.  Net zoals ingrediënten van onberispelijke kwaliteit een eenvoudig gerecht naar grote hoogtes kunnen brengen, moeten draden zoals deze er staan, ze kunnen zich nergens verstoppen.  Deze draad is multi-inzetbaar voor de hele familie.  Het kleurenpalet is enorm, wij hebben er hopen we een goede keuze uit gemaakt.

Kijk ook eens naar de Bingo Mélange en naar de Bingo Funky Print, beide zijn van dezelfde familie en combineren zeer mooi met de egale kleuren van de Bingo.

 

Naalddikte: 4,50 mm - 5,50 mm.

Per stuk van: 50 g / 80 mm.

Samenstelling: 100% fijne merino wol - dit is ofwel de wol van het lam ofwel wol die nog nooit eerder verwerkt geweest is.

Aantal bollen voor een damestrui met lange mouwen in maat 38/40: Lana Grossa adviseert 12 bollen maar we weten ondertussen uit ervaring van eerder 14 bollen te nemen.

Wasvoorschriften.  Verluchten is beter dan wassen: hang uw werkstuk buiten bij dauw/vorst of in uw badkamer tijdens douchen/baden.  Indien toch wassen dan kan dat in de wasmachine en droogkast maar spring zuinig om met zeep en gebruik NOOIT wasverzachter !  Kijk uit met de samengestelde pods: deze bevatten wasverzachter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen