Bio Shetland GOTS van BC Garn - 280 m - 50 g

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Bio Shetland is een zacht GOTS gecertificeerd gemêleerd 100% biologisch wolgaren (hap gerust even naar adem).  Het kleurenpalet van meer dan 40 kleuren maakt dit de gedroomde jacquard draad maar eigenlijk werkt dit traditionele, rustieke garen voor elk project.  En wat ons nog het meest verbaasde: de gemaakte stukken zijn zacht, OK, babyalpaca is zachter maar soepel gebreid is het eindresultaat zachter dan je zou verwachten van een 100% shetland draad.

Het GOTS certificaat is een garantie voor focus op het milieu en duurzaamheid in alle stadia van het productieproces. Eisen met betrekking tot bijvoorbeeld het kleuringsproces, de verwerking van afvalwater en het energieverbruik worden voortdurend bewaakt, samen met sociale en werkgerelateerde aspecten van het productieproces.  GOTS is een wereldwijd erkend milieumerk dat alleen gecertificeerde distributeurs mogen gebruiken.

 

Naalddikte: 2,50 mm - 3,50 mm.

Per stuk van: strengen van 280 m / 50 g.

Samenstelling: 100% pure wol.

Wasvoorschriften: verluchten is beter dan wassen: hang uw werkstuk buiten bij dauw/vorst of in uw badkamer tijdens douchen/baden.  Indien toch wassen dan enkel wolprogramma of handwas.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen