Bio Balance GOTS van BC Garn - 225 m - 50 g

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad (10)

Tussenseizoendraad, perfect voor de frissere momenten op warme dagen. De draad is volledig egaal dus verwerkt zeer mooi voor kabels of effectsteken zoals gerstekorrel. De combinatie van wol met katoen doet soms twijfelen maar resulteert wel degelijk in de perfectie tussen niet te warm, niet te koud.  Deze kwaliteit draagt bovendien het GOTS certificaat dus voor degenen die gevoelig zijn voor allergieën is deze draad een aanrader.

Het GOTS certificaat is een garantie voor focus op het milieu en duurzaamheid in alle stadia van het productieproces. Eisen met betrekking tot bijvoorbeeld het kleuringsproces, de verwerking van afvalwater en het energieverbruik worden voortdurend bewaakt, samen met sociale en werkgerelateerde aspecten van het productieproces.  GOTS is een wereldwijd erkend milieumerk dat alleen gecertificeerde distributeurs mogen gebruiken.

 

Naalddikte: 3,00 mm - 4,00 mm.

Per stuk van: strengen van 225 m / 50 g.

Samenstelling: 55% pure wol, 45% katoen.

Wasvoorschriften: verluchten is beter dan wassen: hang uw werkstuk buiten bij dauw/vorst of in uw badkamer tijdens douchen/baden.  Indien toch wassen dan enkel wolprogramma.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen