Lace Ball 100 van Schoppel - 800 m - 100 g

€15,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Dunne kleurverloop draad van Schoppel, de meesters van het kleurverloop.

Mijn favoriete stuk is een zelf ontworpen sjaal in tricotsteek met 4 bollen Kid Silk van Austermann, afgeboord met een gehaakte waaiersteek met 1 bol Lace Ball 100.  De combinaties zijn allemaal even mooi.  Het enige nadeel: als de sjaal af is wil je al aan een nieuwe beginnen ... .

Kleurverloop is niet zomaar kleuverloop.  In de Lace Ball 100 lopen de kleuren meterslang door voor ze langzaam veranderen in een andere kleur, dit resulteert in een zeer geleidelijke kleurenpracht.  De Caleido Lace van Austermann bijvoorbeeld verandert sneller van kleur wat voor een drukker kleureneffect zorgt.  De Gomitolo Molto of the Gomitolo Denim Inca veranderen dan weer ongelijk van kleur: dezelfde kleuren worden niet altijd in dezelfde volgorde aangeboden wat een meer artisanaal effect geeft.  Zo, nu weet u weer meer over kleurverloop dan u ooit heeft willen weten ?

 

Naalddikte: Schoppel raadt 4,00 mm - 5,00 mm aan, ik haak met 3,50 mm.

Per stuk van: 800 m / 100 g.

Samenstelling: 100% mérinos.

Wasvoorschriften: kan in de wasmachine maar spring zuinig om met zeep en gebruik NOOIT wasverzachter !  Kijk uit met de samengestelde pods: deze bevatten wasverzachter.  Plat drogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen