De Franse Herder

Reeds 30 jaar staan we u bij met raad en draad voor al uw brei-, haak- en handwerken.

Eerste Hulp Bij Handwerken

 

WORKSHOPS 2018

 

U bent beginner en wil graag begeleid worden in uw 1ste stuk ?  Of u bent een gevorderde maar heeft toch nog heel wat vragen bij projecten die u gestart heeft of wil starten ?

Tijdens 3 workshops van telkens 3 uur werken we rustig aan werkstukken rond het thema van de workshop.  Beginners kunnen in elke workshop instappen, voor hen is het Bernadette vest het ideale platform om de eerste stappen in breien en haken te zetten.  Samen beantwoorden we alle vragen en zo leert iedereen bij van concrete problemen.

Plaats ?  P.J. Van Benedenstraat 9, 3000 Leuven

Wanneer ?  Dinsdagavond, om de 2 weken, van 19.00 tot 22.00.

Hoeveel ? € 75 voor de 3 workshops, materiaal niet inbegrepen.

Hoe Inschrijven ?  Stuur een mail aan info@defranseherder.be of kom langs in de winkel.

Instapmomenten 2019:

Wegens het vele werk dat de verhuis van onze huidige locatie, Louis Melsensstraat 1, naar de nieuwe locatie in de P.J. Van Benedenstraat 9 met zich meebrengt hebben we nog geen kalender opgesteld.  Maar we streven ernaar om vanaf april weer workshops te kunnen aanbieden. 

U kan met uw eigen materiaal aan uw gekozen project werken maar kom wel even langs de winkel om het te laten zien, zodat we kunnen adviseren of het geschikt is en of u voldoende heeft.

Om iedere deelnemer goed te kunnen begeleiden laten we maximum 6 deelnemers per workshop toe dus op tijd inschrijven is de boodschap.

 

PRIVE LES

 

Die prachtige wol die u ooit gekocht heeft maar waarover u blijft twijfelen wat u er nu mee gaat maken ?  Of die trui die u helemaal gebreid heeft en maar blijft uitstellen om in elkaar te zetten omdat die kraag nooit gaat lukken ?  En een knoopsgat, hoe doe je dat ?  Kabels, ajour, raglan … paniek ?

Wel, er zijn workshops, de hobbyclub.  Of er is YouTube.  Maar eigenlijk wil u gewoon graag eens ongestoord met een expert samen zitten zodat u al uw brei/haakproblemen kan voorleggen.  Dan is privé les een goede investering.

 

Plaats ?  De Franse Herder, Louis Melsensstraat 1, 3000 Leuven

Wanneer ?  Na afspraak, elke dag tussen 09.30 en 18.00.

Hoeveel ?  € 30 voor 1.5 uur.

Hoe Inschrijven ?  Stuur een mail aan info@defranseherder.be of kom langs in de winkel.

 

Tot ziens !

 

Deel